Sikeresen jelentkezés az Évindító Üzleti tervezésre!

Nagyon köszönjük a bizalmadat, e-mailben megkapsz minden fontos információt az Évindító Üzleti Tervezéssel kapcsolatban!

De addig is van itt neked még valami:

Az ütős üzleti ötlet a sikeres vállalkozás alapja!

De vajon hogy tudod a gyakorlatban is megvalósítani üzleti ötletedet?

Ehhez szükséged lesz egy sikeres üzleti koncepcióra és ha kéred, ebben is tudunk segíteni Neked!

KEZEDBE KAPOD AZT AZ ESZKÖZT, AMI NEM CSAK ÜZLETI STRATÉGIÁD KIDOLGOZÁSÁBAN, DE A MEGVALÓSÍTÁSBAN IS SEGÍT!

Lépésről lépésre segítünk a megvalósításban, egyszerű és érthető formában kapsz meg minden szükséges információt, hogy Neked “csak” cselekedni kelljen:

ÜZLETFEJLESZTŐ SZETT

17 ÜZLETFEJLESZTŐ ESZKÖZZEL

január 11-ig kedvezményes áron lehet a Tiéd a

professzionális üzletfejlesztő szett 17 üzletfejlesztő eszközzel

Még ennyi ideig kaphatod meg a WMI Business Compass üzletfejlesztő szettet kedvezményes áron az összes bónusszal:

nap
óra
perc
mp

Az ajánlat csak szeptember 30-ig érhető el, utána átirányít a rendszer egy “erről lecsúsztál” oldalra.

ÜZLETFEJLESZTŐ SZETT

17 üzletfejlesztő eszközzel

Tervezz. Fejlessz. Alkoss.

– Kreatív üzletfejlesztő szett tudatos üzletfejlesztőknek –

Bevált üzleti keretrendszer és üzlet fejlesztési technikák és eszközök egy helyen, melyek segítségével felpörgetheted vállalkozásodat és hatékony, megvalósítható terveket készíthetsz.

ÜZLETFEJLESZTŐ SZETT TARTALMA

KREATÍV ÜZLETFEJLESZTŐ MUNKAFÜZET

24.990,- Ft helyett

19.990,- Ft

január 11-ig

Ezt kapod az üzletfejlesztő szettől:

Megérted a sikeres vállalkozók üzleti elképzeléseinek alapjait

A WMI Business Compass keretrendszerének köszönhetően tudni fogod, mik az üzletfejlesztés során azok a fontos részletek, amire figyelni kell. Vállalkozásod sikere aprónak tűnő, ám annál fontosabb részleteken múlik. Segítünk tudatosan haladni!

Recept a tudatos üzletfejlesztéshez

Átfogó képet kapsz róla, hogyan építsd fel vállalkozásod lépésről lépésre, kitűzött céljaid elérése érdekében. A WMI Business Compass segítségével megtervezheted üzleti koncepciódat. Utánajártunk helyetted, mire érdemes figyelni, milyen szempontok mentén haladj vállalkozásod sikere érdekében.

Ötletgyár a potenciális vevők megnyerése érdekében

A Business Compass segítségével élmény lesz a tervezés, a szakmai háttérről és gyakorlat orientált keretrendszerről mi gondoskodunk, hogy elmerülhess a kreatív alkotó folyamat örömeiben. Folyamatosan fogjuk a kezed, segítünk fókuszban maradni, támogatunk üzleti elképzeléseid kidolgozásában és megvalósításában is.

Működő keretet kapsz bevételed növeléséhez

Biztosan hallottad már, hogy jelentős bevételt és nyereséget nem a lelkes próbálkozás, hanem a tudatos cselekvés hozza, így tudsz tanulni, magasabb szinten folytatni vállalkozásodat. A WMI Business Compass segítségével hatékonyabbá teheted értékesítési és kommunikációs folyamataidat.

ÜZLETFEJLESZTŐ SZETT EGYEDÜLÁLLÓ A PIACON, MERT…

Ti mondtátok a WMI Business Compass-ről:

6 dolog, amit már biztosan tapasztaltál üzletfejlesztőként,

és ami miatt különösen nagy szükséged van a WMI Business Compass-re

Rengeteg idő és energia, míg összegyűjtöd mire van szükség üzleti elképzeléseid megvalósításához, komoly kutatómunka mire mindennek utánanézel

Eleinte időt és energiát nem kímélve kutatsz releváns információk után, egyik helyről a másikra küldenek, kapsz ugyan tájékoztatást a hivatalokban, a könyvelőnél és a tanácsadóktól is, de átfogó keretet, ami alapján tudnád, hogy áll össze az üzleti megvalósítás azt sajnos egyik helyen sem. Hatékonyabb megoldásra van szükséged, hogy több lelkesedés, idő és energia maradjon a megvalósításra. A WMI Business Compass-t úgy állítottuk össze, hogy minden fontos témán és kérdésen végig vezessen, ami hozzájárulhat vállalkozásod sikeréhez, üzleti koncepciód kidolgozásához. Egyszerű, érthető és átfogó keretrendszerrel támogat céljaid megvalósításában.

Sikertelen és hiábavaló próbálkozások

Eleinte mindenki keresi az utat, több lehetőséget is kipróbál, mire megtalálja, ő maga hogyan lehet sikeres. Tudtad, hogy a sikeres üzletemberek több tucat próbálkozása  kudarcba fulladt, mire kialakult jelenlegi üzleti koncepciójuk?! Ha ügyes vagy, tanuló pénznek tekinted ezeket a próbálkozásokat és miután tanultál hibáidból, végig gondoltad mitől lehetnél még jobb, újra nekilátsz a feladatnak. A WMI Business Compass segítségével már az ötlet kidolgozásakor felmérheted, mi az, amiben a Te erőforrásaid, képességeid előnyt jelentenek, így kevesebb próbálkozásra lesz szükség. Keretrendszerünk segítségével kiaknázhatod erősségeidet és lehetőségeidet, hogy  céltudatosan és hatékonyan haladhass a megvalósítással. Támogatunk nem csak a tervezésben, de a következetességben is, hogy lépésről lépésre haladva a zsákutcákat idejében felismerhesd, több felesleges kiadást és erőfeszítést megspórolva magadnak. WMI Business Compass titka a több tervezés, logikusan felépített cselekvés és a felkészültség, melyben segítünk Neked.

Nincs elég időd, ezért gyorsan és hatékonyan szeretnéd letudni az üzletfejlesztéshez kapcsolódó feladatokat

Nincs időd, hogy órákon át rendszerezd a feladataidat, kétségbeesetten mérlegelve, hogy mire jut idő és mire nem? A Business Compass segítségével témakörönként, rendszerezheted teendőidet, ötleteidet, mellyel rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak. Ráadásul az átfogó keretrendszernek köszönhetően tudatosan tudsz dönteni üzleti kérdésekben, mert átlátod mit, miért és hogyan fogsz megvalósítani, ehhez mire van szükség és a feladatok hogyan kapcsolódnak össze. Egyértelmű lesz, mik a stratégiai fontosságú kérdések, így nem veszel el a részletekben.

Tapasztalatból tudod, hogy a fellángolások - melyeket nem gondoltál végig alaposan - ritkán hoznak eredményt

Többször is próbálkoztál különféle üzleti tippekkel, amit valaki ajánlott vagy másnak bevált, de nálad valahogy mégsem volt eredményes?! A WMI Business Compass-ben összeszedtem Nektek azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyek segítségével egy megalapozott üzleti koncepciót rakhatsz össze magadnak. Egyszerűen és logikusan végig tudod gondolni a munkafüzet segítségével, hogy a hirtelen jött ötlett vagy jónak tűnő tipp Neked működik-e és ha igen, hogyan. A tervező használatával az eredményeket is nagyon hamar tapasztalni fogod.

Összeugrik a gyomrod, ha belegondolsz mennyi mindennel kéne foglalkoznod, de azt se tudod, hol kezdj neki

Vágyakozva figyeled a gyorsan fejlődő vállalkozásokat, akik ontják magukból a jobbnál jobb megoldásokat és eredményesen növekednek? Érdekel, hogyan tudnak ilyen tempóban komoly eredményeket elérni, mikor Te már ha csak a teendőidre gondolsz elfáradtál. A Business Compass segítségével tudatosan felépített üzleti keretrendszer nem csak hatékonyabbá teszi a folyamatokat, de segítségével átlátod a feladatokat is, könnyebb lesz sorba rendezni és összehangolni azokat. A tervezőben a keretrendszer mellett az úton tartás és inspiráció is fontos szerepet kapott, ami segítségedre lehet nem csak az üzletfejlesztésben, de a bevétel növelésben is, mert a szakmai támogatás mellett lendületet is ad a megvalósításhoz.

Nem tudod, hogy mit hogyan csinálj, hogy hatékony stratégiád legyen

Elveszett az üzletfejlesztési fókusz a monoton hétköznapok és adminisztratív feladatok sűrűjében? Keresed a kiutat és a motivációt az üzletfejlesztésre? Hogy ezt megszűntessük, tele van a Business Compass olyan eszközökkel, tippekkel és módszertanokkal, melyek segítségével új erőre kap kreativitásod és élmény lesz a tervezés, melynek eredményeképp napról napra fejlődhet vállalkozásod. Céljaid pontos megfogalmazását követően az üzletfejlesztő munkafüzet kidolgozása során stratégiád lépésről lépésre rajzolódik ki. Neked annyi a feladatod, hogy átszellemülj és írd le ötleteidet, gondolataidat és élvezd a megvalósítás folyamatát!

ELJÖTT AZ IDEJE HATÉKONY ÉS EREDMÉNYES FEJLŐDÉSNEK!

Korlátozott számban elérhető!

Képzeld el, hogy céljaid elérése nem lesz többé fájdalmas, átadhatod magad a kreatív alkotó folyamatnak, mert minden lépést céltudatosan és hatékonyan terveztél sikeresen kidolgozott üzleti koncepcióddal összhangban.

Már csak cselekedned kell céljaid megvalósítása érdekében, melynek meg lesz az eredménye. Ügyfeleid és partnereid is imádni fogják ötleteidet.

A jól kidolgozott üzleti koncepció megvalósítása öröm, melyet minden ügyfeled imádni fog!

A Business Compass egy kreatív, stratégiai üzleti tervező, melynek segítségével élmény lesz üzleti koncepciód kidolgozása, ugyanis miután végig olvastad fejezeteket és kitartóan alkalmazod a benne tanultakat, valamint következetesen, fejezetről fejezetre haladsz a Business Compass kitöltésével átfogó és bombabiztos üzleti stratégiát dolgozhatsz ki mellyel komoly üzleti sikereket érhetsz el.

17 üzletfejlesztő eszköz lesz a segítségedre, hogy vállalkozásod fontosabb területei sikeresen fejlődhessenek.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Online kártyás fizetéssel tudsz fizetni.

Az online fizetés a Paylike rendszerén keresztül történik. Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyával a Paylike rendszerét használva.

Paylike
E-mail: hello@paylike.hu
Telefonszám: +36 1 500 9480
Cím: P. O. Pedersensvej 14, Aarhus, Dánia
https://paylike.hu/

A Paylike támogatja a 3-D Secure rendszert. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visaval is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióit biztonságosabbá teheti. A 3-D Secure egy protokoll, aminek célja az online kártya tranzakciók biztonságának növelése. A biztonsági szolgáltatás a Visa-nál “Verified by Visa”, a MasterCard-nál pedig a “MasterCard SecureCode” néven működik.

Probléma esetén elsősorban velünk vedd fel a kapcsolatot a help@wmilearning.com email címen e-mailben!

A WMI Business Compass-ek 2021. december 6-án érkeznek meg a nyomdából, így ha ezt megelőzően adtad le a rendelésedet legkorábban december 8-án adjuk át a futárnak, és 1-2 munkanapon belül számíthatsz arra, hogy a futár csenget nálad.

2021. december 6-tól, amennyiben a rendelésedet 11:30-ig leadtad, még aznap átadásra kerül a futárnak, de legkésőbb másnap. A rendelésedet követően 1-2 munkanapon belül számíthatsz arra, hogy a futár csenget nálad.

A GLS futárszolgálata fogja kiszállítani neked a csomagodat az általad megadott címre. A feladásról értesítést is fogsz kapni email-ben, ahol tudod módosítani a címet és a szállítás dátumát is, ha szükség lenne rá.

A belföldre való szállítást tartalmazza a csomag ára, ezáltal ingyenes, nincsenek további költségek.

 

Külföldre való szállítás esetén én állom a magyarországi szállítás részét, neked csak a különbözetet kell kifizetned. A rendelés leadásakor kérlek pipáld ki a Szállítási cím eltér/Külföldre kérem négyzetet a kék mezőben és a szállítási adatok megadásakor válaszd a célországot a legördülő listából, így automatikusan hozzászámolja a külföldi szállítás díját a rendeléshez. Amennyiben ez nincs a listában, írj nekem egy emailt a help@wmilearning.com-ra és egyénileg egyeztetünk a szállítási díjakat illetően.

Ha szeretnéd megvásárolni a WMI Business Compass-t, azt a „Megrendelem” gombra történő kattintással teheted meg. Ha kiválasztottad, mely csomagot szeretnéd választani, a “Fizetés” gombra történő kattintással a “Rendelés részletei” oldalra léphetsz, ahol szükséges megadnod a számlázási és szállítási adataidat. Közvetlenül a rendelés jóváhagyása előtt ellenőrizheted az adatok helyességét, és ha javítani szeretnél, bármelyik mezőre kattintva van erre lehetőség. A megrendelni kívánt csomagot és mennyiségüket a “Számlázási adatok” mellett “A rendelés tartalma” alatt ellenőrizheted, és ha ezeken módosítani szeretnél itt megteheted.

Ha mindent rendben találsz, a „Megrendelés elküldés” gombra kattintva véglegesítheted rendelésed, melyről weboldalunkon és e-mailben is visszaigazolást kapsz. Ha az online fizetést választottad, a “Tovább a fizetéshez” gomb kattintásával juthatsz el a Paylike biztonságos fizetési felületére. Abban az esetben, ha a visszaigazoló e-mailben veszed észre, hogy hibás adatot adtál meg, kérjük, haladéktalanul, 24 órán belül jelezd felénk.

Minden olyan VISA, Mastercard és Maestro kártya alkalmas az internetes fizetésre, amely erre a célra engedélyeztetve van a kártyakibocsátó bank által. A fizetési ablakunkhoz 3-D Secure szolgáltatást biztosítunk. A 3-D Secure szolgáltatás MasterCard-al és Visa-val is használható. A 3-D Secure engedélyezésével kártya tranzakcióidat még biztonságosabbá teheted.

Igen, a rendelés leadásakor kérlek pipáld ki a Szállítási cím eltér/Külföldre kérem négyzetet a kék mezőben és a szállítási adatok megadásakor választd a célországot a legördülő listából, így automatikusan hozzászámolja a külföldi szállítás díját a rendeléshez. Amennyiben ez nincs a listában, írj nekem egy emailt a help@wmilearning.com-ra és egyénileg egyeztetünk a szállítási díjakat illetően.

Külföldi szállítás esetén is én állom a magyarországi részt, neked csak a különbözetet kell kifizetned.

A WMI Learning Kft. semmilyen körülmények között nem fér hozzá a bankkártya, vagy a hitelkártya adataihoz, nem is kezeli azokat. Adataid a Paylike biztonságos rendszerén keresztül kezeli. Banki partner – Paylike – A banki szolgáltatásokat a Clearhaus A/S (FT-no. 22006) biztosítja, amely hitelesítve van a dán pénzügyi felügyelet által, és a Mastercard és Visa Principal Member tagjának minősül.