[Ingyenes munkafüzet]

TEDD HATÉKONYABBÁ VÁLLALKOZÁSOD

az üzletfejlesztés első 6 mérföldköve mentén

Rengeteg a feladatod, és alig látsz ki belőle?

Van megoldás, tedd hatékonyabbá vállalkozásod az üzletfejlesztés 6 lépésének segítségével

Üzleti koncepció kidolgozását sokan hanyagolják, pedig valójában ez az elsőlépés a sikeres vállalkozóvá válás útján. Sőt! A bevétel szerzésben és nyereségesség növelésében is kiemelkedően fontos szerepet játszik.

A sikeres vállalkozáshoz sikeres üzleti koncepcióra van szükséged!

Ebben a munkafüzetben ilyen szempontból vizsgáljuk meg vállalkozásodat mégpedig egészen alaposan.

Töltsd ki az űrlapot az INGYENES munkafüzetért!

és hatékonyabban fog működni vállalkozásod

Ha ajánlanád egy barátodnak a Hatékony vállalkozásfejlesztő Check listát, mit mondanál róla?

Mindenképpen, minden körülmények között végig kell gondolni ezeket a szempontokat. Lehetnek olyan kérdések, melyeknek megválaszolása adott pillanatban feleslegesnek tűnik, vagy nem logikus adott pillanatban, ezeket mindenképpen érdemes átgondolni.
Tóth Péter
Neting Informatika (www.neting.hu)
A Hatékony vállalkozásfejlesztő Check List felhívja a figyelmet a fontosabb szempontokra. Felmérheted valóban figyelsz-e minden fontos részletre a vállalkozásodat illetően, mi az, amibe érdemes lenne több energiát fektetni.
Leila Mokthar
Nílus Carpet (www.szonyeghaz.com)
A Vállalkozásfejlesztő Check List segítségével felmérheted, hogy a vállalkozásodon belül mik azok a szegmensek, amiken van még mit fejleszteni, hova érdemes még több fókuszt tenni, és mi az a lehetőség, amit még nem tárt fel az ember. Ezzel a helyzetelemzéssel kitárulnak újabb ajtók, amelyekre eddig nem is gondoltál volna.
Foki Dóra
őstermelő
A kérdőív CSÚCSSZUPER! Kezdő vállalkozóként jó szívvel ajánlom minden motivált vállalkozónak. A kérdőív kitöltésénél fény derül arra, hogy a vállalkozás mely területébe szükséges további munkát fektetni. Rávezetett arra, hogy a részfeladatok megoldásához, külsős segítséget szükséges bevonnom, hogy kitűzött céljaimat meg tudjam valósítani.
Csókási Zsolt
Arónia (www.feketeberkenye.hu)
Szívből ajánlom a Check List-et mindenkinek, aki most kezdi vállalkozását, vagy már belekezdett. Nem csak tisztábban láttam a kérdések megválaszolását követően, milyen lehetőségeim és feladataim vannak, hanem motivációt is kaptam a megvalósításhoz. Részletes és kidolgozott anyag, imádtam.
Nyúl Alexandra
BunnyMakeup
Kötelezővé tenném mindenkinek, aki saját vállalkozás indításon gondolkodik! Rengeteg hasznos tipp van benne, nem csak egy vállalkozás elindításáról, de arról is, hogy hogyan tudjuk a saját ötleteinket és álmainkat valódi biznisszé formálni!
Késmárki Enikő
NCS Band (www.ncsbrand.hu)

FEJLESZD VÁLLALKOZÁSODAT VELÜNK!

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója, célom az üzletfejlesztés támogatása.

MOTTÓM:

Tervezz. Fejlessz. Alkoss.

Mikro- és kisvállalkozóként sikered kulcsa üzleti koncepciód felépítésében rejlik, ennek kidolgozásában szeretnék segíteni Neked.

Megmutatom, hogyan tudsz olyan üzleti koncepciót életre kelteni, amellyel vállalkozásod sikerét és nyereségességét is meg tudod alapozni. Ennek első lépése  az ingyenesen letölthető Hatékony Vállalkozásfejlesztő Check List kitöltése, melyek segítségével  feltárhatod, milyen  lehetőségeid és fejlesztendő pontjaid vannak.