[Iingyenes üzleti munkafüzet]

MILYEN ÜZLETI ÖTLET MEGVALÓSÍTÁSÁBA ÉRDEMES IDŐT ÉS ENERGIÁT FEKTETNED?

TALÁLD ki a vállalkozás indítás 9 pillére mentén

Vállalkozást indítanál, de még nem tudod mivel foglalkozz?

Válassz olyan tevékenységet, amiben jó vagy, szívesen csinálod és az emberek fizetnek is érte, szükségük van megoldásodra!

Üzleti ötlet kiválasztását és kidolgozását sokan félvállról veszik, miközben ez az első és talán legfontosabb lépése a vállalkozás indításnak. Ha nyereséges  vállalkozást szeretnél, bevétel szerzésben és nyereségesség növelésében is kiemelkedően fontos szerepet játszik.

A sikeres vállalkozáshoz ütős és piacképes üzleti ötletre van szükséged!

A munkafüzet az üzleti ötlet kiválasztásában és pontosításában segít. A kidolgozás során felmérjük, miben vagy erős és milyen erősségekre alapozhatsz a kiválasztás során.

Segít végiggondolni, hogy..

Sikeres vállalkozást akarok!

Töltsd ki az űrlapot az INGYENES munkafüzetért!

Ha ajánlanád egy barátodnak az Ötletből Üzlet munkafüzetet, mit mondanál róla?

Rengeteg ötletünk van, rengeteg fejlesztést meg lehetne csinálni. De az erőforrások végesek, mint minden vállalkozásnak. Érdemes előre kitalálni miben van előnyöd, miben tudsz hatékony és eredményes lenni. Ebben rengeteget segít a munkafüzet, a legjobb hogy látókört bővít. Csak ajánlani tudom.
Tóth Péter
Neting Informatika (www.neting.hu)
Nekünk a tevékenységi kör bővítésben és a fókusz megtalálásában segített. Annyi jónak tűnő lehetőség van, de mindenkinek már ami könnyebben kiaknázható.
Leila Mokthar
Nílus Carpet (www.szonyeghaz.com)
Olyan üzleti lehetőségeket is felfedezhetsz vele, amire korábban nem is gondoltál volna. Mindenképp érdemes kitölteni, rengeted új ötlet és lehetőség van, amire nem is gondolna az ember.
Foki Dóra
őstermelő
A munkafüzet nagyon hasznos, könnyebb választani mivel foglalkozzon az ember. Így kisebb az esélye, hogy az ember ebbe is, abba is belekap, de nincs eredménye. A munkafüzet kitöltését követően le tudod szűrni, mi az az üzleti ötlet ami NEKED jó.
Csókási Zsolt
Arónia (www.feketeberkenye.hu)
Segít az újratervezésben és a lehetőségek feltérképezésében! Nagyon hasznos ez a munkafüzet!
Nyúl Alexandra
BunnyMakeup
Mindenképp töltsd ki, ha saját vállalkozást indítasz, mert sokkal több lehetőség van adott tevékenységi körön belül is mint gondolnád! Nagyon nem mindegy, mire szakosodsz! Az erősségeidre építve könnyebb lesz érvényesülni.
Késmárki Enikő
NCS Band (www.ncsbrand.hu)

FEJLESZD VÁLLALKOZÁSODAT VELÜNK!

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója, célom az üzletfejlesztés támogatása.

MOTTÓM:

Tervezz. Fejlessz. Alkoss.

Mikro- és kisvállalkozóként sikered kulcsa üzleti koncepciód felépítésében rejlik, ennek kidolgozásában szeretnék segíteni Neked.

Megmutatom, hogyan tudsz olyan üzleti koncepciót életre kelteni, amellyel vállalkozásod sikerét és nyereségességét is meg tudod alapozni. Ennek első lépése  az ingyenesen letölthető Hatékony Vállalkozásfejlesztő Check List kitöltése, melyek segítségével  feltárhatod, milyen  lehetőségeid és fejlesztendő pontjaid vannak.

Add meg, hova küldhetjük a munkafüzetet!