közös tervezés

a kreatív üzletfejlesztő munkafüzet segítségével

2024. január 20. (szombat) 10:00 - 12:00

Online élő webinárium keretében közösen vesszük használatba a BusinessCompass üzletfejlesztő munkafüzetet. Vági Margit az üzleti tervező szerzője, üzletfejlesztési tanácsadó segít a résztvevőknek az üzleti tervezésben, ötletelésben és stratégia alkotásban. Komplex, átfogó megoldást kaptok, hogy célirányosan tudjatok megvalósítani kitűzött üzleti céljaitokat a Business Compass segítségével. A tervezés és céltudatos cselekvés csodákra képes, melyben a BusinessCompass hatékony és gyakorlati segítséget nyújt. Itt vagyunk, segítünk!

NEKED VALÓ A KÖZÖS BUSINESS COMPASS ÜZLETFEJLESZTÉS, HA....

Csatlakozz közös üzletfejlesztő eseményünkhöz, ahol online élőben kezdjük el használni a Business Compass üzleti tervezőt.

REGISZTRÁLJ ÉS BIZTOSÍTSD BE A A HELYED TE IS!

Az esemény INGYENES de regisztrációhoz kötött!

FEJLESZD VÁLLALKOZÁSODAT VELÜNK!

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója, 2012 óta foglalkozom üzletfejlesztéssel, üzleti és pénzügyi tervezéssel. Célom a kis és középvállalatok fejlődésének támogatása. A gazdasági változás rengeteg lehetőséget és legalább ennyi kihívást rejteget számunkra, Rajtad múlik mit hozol ki belőle.

MOTTÓM:

Tervezz. Fejlessz. Alkoss.

Mikro- és kisvállalkozóként sikered kulcsa üzleti koncepciód felépítésében rejlik, ennek kidolgozásában szeretnék segíteni Neked. Hiszek benne, hogy a SZERENCSE a LEHETŐSÉG találkozása a FELKÉSZÜLTSÉGGEL. Célom, hogy hatékonyan támogassalak a felkészülésben és a megvalósításban is.

Megmutatom, hogyan tudsz olyan üzleti koncepciót életre kelteni, amellyel vállalkozásod sikerét és nyereségességét is meg tudod alapozni. A WMI Business Compass üzleti tervezőt azért hoztuk létre, hogy össze tudd rakni üzleti tervedet, rendszerezni a teendőket, és felkészülten láss neki a megvalósításnak.

Jelentkezem a BusinessCompass közös tervezésre!