Hogyan tovább a KATA után?

kerekasztal beszélgetés

2022. augusztus 10. (szerda) 10:00-11:30

nap
óra
perc
mp

Online élő kerekasztal beszélgetés keretében, egy szuper könyvelő (Hamza Anita), egy gazdasági jogban zseni ügyvéd (dr. Bakos Bettina) és egy közgazdász (Vági Margit) segít Nektek eligazodni a kialakult helyzetben és választani a lehetőségek közül. Így komplex, átfogó megoldást kaptok, hogy célirányosan tudjatok megoldást találni a KATA változás következtében kialakult helyzetre. Mindig van megoldás, még ha most kicsit több utánajárást és felkészülést igényel is... Itt vagyunk, segítünk!

NEKED VALÓ AZ ESEMÉNY, HA TE IS AZON GONDOLKOZOL, HOGY A KATA VÁLTOZÁS UTÁN...

Csatlakozz MasterMind eseményünkhöz, ahol online élőben beszéljük át a megoldási lehetőségeket.

Az esemény INGYENES de regisztrációhoz kötött!
REGISZTRÁLJ ÉS BIZTOSÍTSD BE A A HELYED TE IS!

Vállalkozóként rengeteg hasznos és izgalmas téma van, amiről érdemes beszélgetni. Első közben az alábbi négy témáról lesz szó, de ha van jó téma felvetésed osztd meg velünk is emailben (hello@wmilearning.com)!

MasterMind esemény témái:

2022.02.26. (szombat) 11:00-12:30

Tapasztalatok és tanulságok

2022.03.26. (szombat) 14:00-15:30

Siker tippek és praktikák

2022.04.30. (szombat) 14:00-15:30

Bevétel növelő stratégiák

2022.08.10. (szerda) 10:00-11:30

Hogyan tovább a KATA után? kerekasztal

FEJLESZD VÁLLALKOZÁSODAT VELÜNK!

Vági Margit vagyok a WMI Business alapítója, 2012 óta foglalkozom üzletfejlesztéssel, üzleti és pénzügyi tervezéssel. Célom a kis és középvállalatok fejlődésének támogatása. A gazdasági változás rengeteg lehetőséget és legalább ennyi kihívást rejteget számunkra, Rajtad múlik mit hozol ki belőle.

MOTTÓM:

Tervezz. Fejlessz. Alkoss.

Mikro- és kisvállalkozóként sikered kulcsa üzleti koncepciód felépítésében rejlik, ennek kidolgozásában szeretnék segíteni Neked. Hiszek benne, hogy a SZERENCSE a LEHETŐSÉG találkozása a FELKÉSZÜLTSÉGGEL. Célom, hogy hatékonyan támogassalak a felkészülésben és a megvalósításban is.

Megmutatom, hogyan tudsz olyan üzleti koncepciót életre kelteni, amellyel vállalkozásod sikerét és nyereségességét is meg tudod alapozni. A WMI Business Compass üzleti tervezőt azért hoztuk létre, hogy össze tudd rakni üzleti tervedet, rendszerezni a teendőket, és felkészülten láss neki a megvalósításnak.

Jelentkezem a MasterMind eseményre!

Tájékoztatunk, hogy a MasterMind eseményen igyekszünk az általatok beküldött kérdések alapján, valamint az általunk kialakított tematika szerint átláthatóbbá tenni, hogy a KATA törvény módosítása mit jelent,  milyen adózási és vállalkozási formák választhatók és ezeknek milyen pénzügyi és jogi vonatkozásai vannak, de az esemény nem tudja helyettesíteni és nem is feladata, hogy helyettesítse az egyénre szabott konzultációkat, megoldásokat. Az esemény célja általános iránymutatás az érintettek részére, tehát az esemény nem minősül teljes körű jogi és pénzügyi tanácsadásnak.